Vi er ansvarsbeviste og velovervejet i vores valg af producent og arbejder
tæt med en familieejet virksomhed i Istanbul, der har mere end 40 års erfaring

Om Undy

Historien om Undy

Jeg tror på, at underbukser er det vigtigste stykke tøj du ejer. Det er den beklædningsgenstand, der sidder tættest på kroppen og som bruges i alle situationer. På trods af dette, er det ofte det indkøb, mænd bruger mindst tid på og det hænder at tøjskuffen er fyldt med gamle underbukser, der skulle have været smidt ud for længe siden. Med Undy har jeg derfor gjort det så enkelt som muligt at foretage indkøb af underbukser, samtidig med at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten og designet.

Jeg har skabt en kollektion af underbukser, der er ultra-behagelige at have på. Vores boxerbriefs er designet med ekstra lange ben, hvilket gør dem komfortable – både når du sover og dyrker sport. Vores boxershorts er produceret i 100 % poplin-bomuld, der er så blødt, at man næsten ikke mærker, at de er der. Ved begge modeller er der udeladt vaskemærker og dårlige syninger, der kan irritere huden. Det kan mærkes, når man gør brug af dem, og i sidste ende handler det om, at de skal føles rare at have på.

Alle modeller er designet i Danmark og de tilbydes i mere end 16 forskellige designs. Vi bruger kun de bedste og blødeste materialer og arbejder tæt sammen med fabrikker der har gode arbejdsforhold. Vores underbukser produceres i Istanbul i en familieejet fabrik med mere end 40 års erfaring. Jeg har af flere omgange besøgt produktionen for at sikre, at arbejdsforholdene er gode og lønningerne er rimelig. For mig handler det om at skabe relationer. Det giver i sidste ende det bedste produkt.

Vi har med vores hjemmeside gjort det så enkelt som muligt at købe underbukser. Vores abonnementsløsning betyder samtidig, at du aldrig behøver at tænke på indkøb af underbukser. Løbende har du mulighed for at logge ind i dit kontrolpanel og tilpasse din næste levering og med mere end 16 forskellige modeller at vælge imellem, er der noget for enhver smag. Underbukserne sendes i en specialdesignet forsendelsesæske, der passer lige til postkassen. I samarbejde med pålidelige fragtfirmaer, har vi sikret en lynhurtig levering.

Jeg håber du vil støtte op om Undy og give vores underbukser et forsøg.

EMIL BROBERG ANDERSEN

Størrelsesguide

Mål rundt om brystkassen samt rundt om livet. Herefter kan du finde frem til din størrelse ved at bruge nedenstående skema.

Størrelse Mål om livet (cm.) Mål om brystkassen (cm.)
S 76 - 82 91 - 95
M 83 - 86 96 - 99
L 87 - 94 100 - 104
XL 95 - 101 105 - 109
XXL 102 - 107 110 - 117